Rólunk

A Cserkelő Vadásztanfolyam minden munkatársa elkötelezett a vadászjelöltek oktatásában. Mindannyian hosszú évek óta részt veszünk az újabb vadászgenerációk képzésében, s célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Ehhez nem félünk használni a legmodernebb eszközöket, valamint figyelembe venni  tanfolyamosaink igényeit. A hosszú évek tapasztalata mutatt meg azt, hogy tanfolyamainkon nem számít, hogy ki honnan jön, ugyanis egyetlen célunk van, hogy mindenkiből, aki tanfolyamainkon végez, természetszerető, elhivatott, etikus vadász váljon. Ennek érdekében a tradicionális értékeket a legmodernebb eszközökkel ötvözzük óráinkon.

Törekszünk arra, hogy minden tanfolyamosunk a legkényelmesebb körülmények között sajátítsa el a vadászat alapjait, ezért biztosítjuk számára azt a tudást, melyet több évtized alatt halmoztunk fel.

Többet megtudhatsz rólunk, ha megnézed YouTube csatornánkat!

Oktatóink

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Törőcsik Pál

oktató

Nézze meg aktuális Tanfolyamainkat!

A Cserkelő-nél elkötelezettek vagyunk olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani óráinkon. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Jelentkezzen és legyen hivatalosan is vadász!