Rólunk

A Cserkelő Vadásztanfolyam minden munkatársa elkötelezett a vadászjelöltek oktatásában. Mindannyian hosszú évek óta részt veszünk az újabb vadászgenerációk képzésében, s célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Ehhez nem félünk használni a legmodernebb eszközöket, valamint figyelembe venni  tanfolyamosaink igényeit. A hosszú évek tapasztalata mutatta meg azt, hogy tanfolyamainkon nem számít, hogy ki honnan jön, ugyanis egyetlen célunk van, hogy mindenkiből természetszerető, elhivatott, etikus vadász váljon. Ennek érdekében a tradicionális értékeket a legmodernebb eszközökkel ötvözzük óráinkon.

Törekszünk arra, hogy minden tanfolyamosunk a legkényelmesebb körülmények között sajátítsa el a vadászat alapjait, ezért biztosítjuk számára azt a tudást, melyet több évtized alatt halmoztunk fel.

Többet megtudhat rólunk, ha megnézi YouTube csatornánkat és Facebook oldalunkat!

Oktatóink

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Törőcsik Pál

oktató
Krisztian VargaKrisztian Varga
07:08 19 Feb 23
Tanfolyam technikai körülményei és leadott anyagai tökéletesek voltak, meghívott vendégek és kiemelvén oktatóit mind profi módon, szakmailag magas szinten oktattak. Nagyon fontos volt, hogy etikus vadászat volt a mérvadó, ami hozzájárul a minőségi és tudatos vadásztársadalomhoz, amire véleményem szerint nagy szükség van.
Tamas VadaszTamas Vadasz
19:37 30 Jan 23
Kiváló szervezés, vizsgaközpontú oktatás hihetetlen tudású oktatókkal! Intenzív tanfolyamon vettem részt, ahol a gyakorlati oktatás és előadások valóban felkészítettek a vizsgára!
Peter BezakPeter Bezak
16:15 05 Jan 23
A tanfolyamnak köszönhetően nem csak a sikeres vizsgával lettem gazdagabb, első próbálkozásra. Sokkal többet kaptam. Olyan emberektől tanulhattam, akiknek nem csak a vadászat, hanem a tudás átadása is a szenvedélyük. Rendkívül mély tudásúak, alázatosak. Köszönöm Nektek ezt az élményt! Jó szívvel ajánlom a Cserkelő tanfolyamot a vadászjelölteknek.
Mindenkinek ajánljuk a Cserkelő Vadásztanfolyamát, mert az oktatás professzionális, az oktatók a szárazabb tananyagokat felvidítják és megjegyezhetőbbé, megérthetőbbé teszik saját tapasztalataik elmesélésével.A gyakorlati oktatás nagyon rugalmas és maradandó élményeket ad a tudáson felül. A lövészeten az oktató nagyon türelmes és segítőkész még a teljesen kezdőkkel is.Az egész tanfolyam jó hangulatú és a csoportból baráti csapat lett konkrétan nálunk.Külön köszönjük a segítséget és támogatást, amit a tanfolyam alatt és a későbbi vadászélethez nyújtott a tanfolyam oktató csapata!
Személyes tapasztalatom alapján egy minden igényt kielégítő, színvonalas tanfolyamon vehettem részt. Az oktatók szakmai felkészültsége, segítőkészsége nem hagy kívánnivalót maga után. A gyakorlati napokat is barátságos hangulat jellemzi. Nem utolsó sorban, a tradicionális vadászhagyományok iránt elkötelezett oktatói gárdát ismerhettem meg.Köszönet a Cserkelőnek' és a Fejér Megyei Vadászkamarának egyaránt!
js_loader

Nézze meg aktuális Tanfolyamainkat!

A Cserkelő-nél elkötelezettek vagyunk olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Jelentkezzen és cserkeljen velünk a vadásszá válás útján!