Rólunk

A Cserkelő Vadásztanfolyam minden munkatársa elkötelezett a vadászjelöltek oktatásában. Mindannyian hosszú évek óta részt veszünk az újabb vadászgenerációk képzésében, s célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Ehhez nem félünk használni a legmodernebb eszközöket, valamint figyelembe venni  tanfolyamosaink igényeit. A hosszú évek tapasztalata mutatt meg azt, hogy tanfolyamainkon nem számít, hogy ki honnan jön, ugyanis egyetlen célunk van, hogy mindenkiből, aki tanfolyamainkon végez, természetszerető, elhivatott, etikus vadász váljon. Ennek érdekében a tradicionális értékeket a legmodernebb eszközökkel ötvözzük óráinkon.

Törekszünk arra, hogy minden tanfolyamosunk a legkényelmesebb körülmények között sajátítsa el a vadászat alapjait, ezért biztosítjuk számára azt a tudást, melyet több évtized alatt halmoztunk fel.

Oktatóink

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Nézze meg aktuális Tanfolyamainkat!

A Cserkelő-nél elkötelezettek vagyunk olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani óráinkon. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Jelentkezzen és legyen hivatalosan is vadász!