Rólunk

A Cserkelő Vadásztanfolyam minden munkatársa elkötelezett a vadászjelöltek oktatásában, hiszen a célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk. Ennek érdekében építettük fel vadásztanfolyamaink tematikáját, melyen az elméleté a főszerep, azonban a tanfolyamra jelentkezők igényeit és több évtizedes oktatói tapasztalatunkat szem előtt tartva a vadászterületi gyakorlatokra is nagy figyelmet fordítunk. Hiszen a vadászat egy olyan életforma, melynek alapja a természetismeret, amit nehéz könyvekből elsajátítani.

S ami talán ennél is fontosabb, hogy tanfolyamainkon nem számít, hogy ki honnan jön, ugyanis egyetlen célunk van, hogy mindenkiből természetszerető, elhivatott, etikus vadász váljon. Ennek érdekében a tradicionális értékeket a legmodernebb eszközökkel ötvözzük óráinkon.

Törekszünk arra, hogy minden tanfolyamosunk a legkényelmesebb körülmények között sajátítsa el a vadászat alapjait, ezért megfelelő oktatótermekben, a megfelelő szakemberekkel biztosítjuk számára azt a tudást, melynek célja a sikeres vadászvizsga letétele és a vadásszá válás.

Többet megtudhat rólunk, ha feliratkozik YouTube csatornánkra és követ minket Facebook oldalunkon!

Oktatóink

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Wallendums Péter

tanfolyamvezető

Pechtol Lajos

oktató

Pechtol Szabolcs

oktató, tulajdonos

Törőcsik Pál

oktató
Imre HajzerImre Hajzer
12:58 02 Sep 23
Színvonalas felkészítés, hozzáértő és elhivatott oktatókkal. Aki minőségi edukációban szeretne részesülni, az nem fog csalódni.Személy szerint úgy gondolom, hogy jobb alapokat nem is kaphattam volna a vadászatról, hiszen nem csak a száraz ismeretanyag volt "terítéken". A jól megszervezett előadások és gyakorlatok alatt sikerült betekintést nyújtaniuk az egész foglalkozás szellemiségébe, hagyományaiba, etikájába, mégpedig úgy, hogy közben a jó hangulatot sem hanyagolták el.Csak ajánlani tudom a tanfolyamot, példaértékű! *****
Alexandra MisetaAlexandra Miseta
08:10 30 Aug 23
A tanfolyam előtt nem hittem volna, hogy egy hét alatt így meg lehet szerettetni velem a vadászatot. Az oktatók elhivatottságának, felkészültségének, szakmai hozzáértésének és előadóképességének köszönhetően pillanatok alatt sikerült azt a szépséget, szenvedélyt és elkötelezettséget magamba szívnom, amellyel (remélhetőleg) szakmailag és erkölcsileg is olyan vadászember válhat belőlem, aki büszkén és megérdemelten öregbíti majd a vadászat hírnevét.Köszönet a kiváló szervezésért és a jó hangulatért!
FercsaFercsa
22:07 29 Aug 23
Magas színvonalú tanfolyam, kiválóan oktatókkal. Nem bántam meg, hogy őket választottam, az órák jó hangulatban teltek, így a szórakoztató faktora sem volt elhanyagolható az interaktív tudásközvetítés mellett
Peter HofstetterPeter Hofstetter
15:50 02 Aug 23
A képzés végig jó hangulatban telt. Az oktatók nagyon felkészültek és elhivatottak. Szívükön viselik a náluk végzett vadászok sorsát is. A vártnál is jobb élmény volt a tanfolyam.
Attila KállaiAttila Kállai
14:01 30 May 23
Jó hangulatú órák, jól felkészült oktatók.A szemlélet, amit közvetítenek szerintem példaértékű!
Pataki NorbertPataki Norbert
13:24 30 May 23
Hálásan köszönöm, hogy Önöknél tanulhattam! Az egész tanfolyam alatt azt éreztem, hogy sose lankadt a figyelmem se nekem, sem a tanfolyamon lévő Vadászjelölteknek. Interaktív, intelligens témákat illetve életszerű példákat és emlékeket idéztek fel és támasztották alá az Oktatóink az órákat.Az Oktatók segítőkészek, kedvesek.Az órák színvonalasok.Úgy éreztem mindent megtesznek/megtettek, hogy Etikus, természetszerető, gondos Vadászemberekké válhassunk!Köszönöm szépen.
Krisztian VargaKrisztian Varga
07:08 19 Feb 23
Tanfolyam technikai körülményei és leadott anyagai tökéletesek voltak, meghívott vendégek és kiemelvén oktatóit mind profi módon, szakmailag magas szinten oktattak. Nagyon fontos volt, hogy etikus vadászat volt a mérvadó, ami hozzájárul a minőségi és tudatos vadásztársadalomhoz, amire véleményem szerint nagy szükség van.
Tamas VadaszTamas Vadasz
19:37 30 Jan 23
Kiváló szervezés, vizsgaközpontú oktatás hihetetlen tudású oktatókkal! Intenzív tanfolyamon vettem részt, ahol a gyakorlati oktatás és előadások valóban felkészítettek a vizsgára!
Peter BezakPeter Bezak
16:15 05 Jan 23
A tanfolyamnak köszönhetően nem csak a sikeres vizsgával lettem gazdagabb, első próbálkozásra. Sokkal többet kaptam. Olyan emberektől tanulhattam, akiknek nem csak a vadászat, hanem a tudás átadása is a szenvedélyük. Rendkívül mély tudásúak, alázatosak. Köszönöm Nektek ezt az élményt! Jó szívvel ajánlom a Cserkelő tanfolyamot a vadászjelölteknek.
Mindenkinek ajánljuk a Cserkelő Vadásztanfolyamát, mert az oktatás professzionális, az oktatók a szárazabb tananyagokat felvidítják és megjegyezhetőbbé, megérthetőbbé teszik saját tapasztalataik elmesélésével.A gyakorlati oktatás nagyon rugalmas és maradandó élményeket ad a tudáson felül. A lövészeten az oktató nagyon türelmes és segítőkész még a teljesen kezdőkkel is.Az egész tanfolyam jó hangulatú és a csoportból baráti csapat lett konkrétan nálunk.Külön köszönjük a segítséget és támogatást, amit a tanfolyam alatt és a későbbi vadászélethez nyújtott a tanfolyam oktató csapata!
Személyes tapasztalatom alapján egy minden igényt kielégítő, színvonalas tanfolyamon vehettem részt. Az oktatók szakmai felkészültsége, segítőkészsége nem hagy kívánnivalót maga után. A gyakorlati napokat is barátságos hangulat jellemzi. Nem utolsó sorban, a tradicionális vadászhagyományok iránt elkötelezett oktatói gárdát ismerhettem meg.Köszönet a Cserkelőnek' és a Fejér Megyei Vadászkamarának egyaránt!
js_loader

Nézze meg aktuális Tanfolyamainkat!

A Cserkelő-nél elkötelezettek vagyunk olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Jelentkezzen és cserkeljen velünk a vadásszá válás útján!