Vadásztanfolyamaink

Online képzés

Következő tanfolyam indulási időpontja

A jogszabály változása miatt jelenleg nem indítjuk.

Normál tanfolyam

Következő vadásztanfolyam indulási időpontja

2024. szeptember 14.  Székesfehérvár

2024. szeptember 11. Budaörs

Vadászházi tanfolyam

Következő vadásztanfolyam indulási időpontja

2024. szeptember 23.

Imre HajzerImre Hajzer
12:58 02 Sep 23
Színvonalas felkészítés, hozzáértő és elhivatott oktatókkal. Aki minőségi edukációban szeretne részesülni, az nem fog csalódni.Személy szerint úgy gondolom, hogy jobb alapokat nem is kaphattam volna a vadászatról, hiszen nem csak a száraz ismeretanyag volt "terítéken". A jól megszervezett előadások és gyakorlatok alatt sikerült betekintést nyújtaniuk az egész foglalkozás szellemiségébe, hagyományaiba, etikájába, mégpedig úgy, hogy közben a jó hangulatot sem hanyagolták el.Csak ajánlani tudom a tanfolyamot, példaértékű! *****
Alexandra MisetaAlexandra Miseta
08:10 30 Aug 23
A tanfolyam előtt nem hittem volna, hogy egy hét alatt így meg lehet szerettetni velem a vadászatot. Az oktatók elhivatottságának, felkészültségének, szakmai hozzáértésének és előadóképességének köszönhetően pillanatok alatt sikerült azt a szépséget, szenvedélyt és elkötelezettséget magamba szívnom, amellyel (remélhetőleg) szakmailag és erkölcsileg is olyan vadászember válhat belőlem, aki büszkén és megérdemelten öregbíti majd a vadászat hírnevét.Köszönet a kiváló szervezésért és a jó hangulatért!
FercsaFercsa
22:07 29 Aug 23
Magas színvonalú tanfolyam, kiválóan oktatókkal. Nem bántam meg, hogy őket választottam, az órák jó hangulatban teltek, így a szórakoztató faktora sem volt elhanyagolható az interaktív tudásközvetítés mellett
Peter HofstetterPeter Hofstetter
15:50 02 Aug 23
A képzés végig jó hangulatban telt. Az oktatók nagyon felkészültek és elhivatottak. Szívükön viselik a náluk végzett vadászok sorsát is. A vártnál is jobb élmény volt a tanfolyam.
Attila KállaiAttila Kállai
14:01 30 May 23
Jó hangulatú órák, jól felkészült oktatók.A szemlélet, amit közvetítenek szerintem példaértékű!
Pataki NorbertPataki Norbert
13:24 30 May 23
Hálásan köszönöm, hogy Önöknél tanulhattam! Az egész tanfolyam alatt azt éreztem, hogy sose lankadt a figyelmem se nekem, sem a tanfolyamon lévő Vadászjelölteknek. Interaktív, intelligens témákat illetve életszerű példákat és emlékeket idéztek fel és támasztották alá az Oktatóink az órákat.Az Oktatók segítőkészek, kedvesek.Az órák színvonalasok.Úgy éreztem mindent megtesznek/megtettek, hogy Etikus, természetszerető, gondos Vadászemberekké válhassunk!Köszönöm szépen.
Krisztian VargaKrisztian Varga
07:08 19 Feb 23
Tanfolyam technikai körülményei és leadott anyagai tökéletesek voltak, meghívott vendégek és kiemelvén oktatóit mind profi módon, szakmailag magas szinten oktattak. Nagyon fontos volt, hogy etikus vadászat volt a mérvadó, ami hozzájárul a minőségi és tudatos vadásztársadalomhoz, amire véleményem szerint nagy szükség van.
Tamas VadaszTamas Vadasz
19:37 30 Jan 23
Kiváló szervezés, vizsgaközpontú oktatás hihetetlen tudású oktatókkal! Intenzív tanfolyamon vettem részt, ahol a gyakorlati oktatás és előadások valóban felkészítettek a vizsgára!
Peter BezakPeter Bezak
16:15 05 Jan 23
A tanfolyamnak köszönhetően nem csak a sikeres vizsgával lettem gazdagabb, első próbálkozásra. Sokkal többet kaptam. Olyan emberektől tanulhattam, akiknek nem csak a vadászat, hanem a tudás átadása is a szenvedélyük. Rendkívül mély tudásúak, alázatosak. Köszönöm Nektek ezt az élményt! Jó szívvel ajánlom a Cserkelő tanfolyamot a vadászjelölteknek.
Mindenkinek ajánljuk a Cserkelő Vadásztanfolyamát, mert az oktatás professzionális, az oktatók a szárazabb tananyagokat felvidítják és megjegyezhetőbbé, megérthetőbbé teszik saját tapasztalataik elmesélésével.A gyakorlati oktatás nagyon rugalmas és maradandó élményeket ad a tudáson felül. A lövészeten az oktató nagyon türelmes és segítőkész még a teljesen kezdőkkel is.Az egész tanfolyam jó hangulatú és a csoportból baráti csapat lett konkrétan nálunk.Külön köszönjük a segítséget és támogatást, amit a tanfolyam alatt és a későbbi vadászélethez nyújtott a tanfolyam oktató csapata!
Személyes tapasztalatom alapján egy minden igényt kielégítő, színvonalas tanfolyamon vehettem részt. Az oktatók szakmai felkészültsége, segítőkészsége nem hagy kívánnivalót maga után. A gyakorlati napokat is barátságos hangulat jellemzi. Nem utolsó sorban, a tradicionális vadászhagyományok iránt elkötelezett oktatói gárdát ismerhettem meg.Köszönet a Cserkelőnek' és a Fejér Megyei Vadászkamarának egyaránt!
js_loader

Ismerjen meg minket!

A Cserkelő Vadásztanfolyam minden oktatója elkötelezett olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk. Mottónkat ennek megfelelően választottuk:

„Tradíciót ápolunk, jövőt építünk”

Ha úgy érzed, hogy szeretnél te is vadásszá válni és hódolni ennek az életformának, jelentkezz vadásztanfolyamunkra, és a megfelelő szakemberek iránymutatásával biztosan sikeres vadászvizsgát teszel! De, hogy kik is oktatnak majd téged, azt az alábbi linkre kattintva megnézheted!

Ne maradj le tanfolyamainkról!

Szeptemberi budaörsi normál tanfolyamunkon

még

10

szabad hely van!

Szeptemberi székesfehérvári normál tanfolyamunkon

még

15

szabad hely van!

Szeptemberi vadászházi  tanfolyamunkon

még

6

szabad hely van!