Hétvégi képzés

cserkelo-hetvegi-kepzes

Hétvégi kurzusunk óraszámát tekintve megegyezik az online kurzussal, azonban a 70 óra elméletet egy tanteremben, közösségben hallgatja le a vadászjelölt. Talán ez a személyes találkozás az, amivel többet ad ez a képzési típus, mint az online kurzus, azonban minden másban megegyezik azzal.

Tehát a 100 órás vadásztanfolyam 70 órás elméleti részét tantermi kontakt oktatással hallgatja meg a vadászjelölt, a vadászterületi és lőtéri gyakorlati alkalmakat ugyanúgy a partner vadászterületeken, lőtereken tartjuk meg.

Az órákat hétvégenként reggeltől-délutánig tartjuk főként szombati napokon, azonban esetenként előfordulhat teljes hétvégi oktatás is.

Így ez a képzés főként azoknak jelenthet megoldást, akik a hétköznap esténként nem, azonban a hétvégéken ráérnek, hogy tanfolyamra járjanak. A képzés időtartama körülbelül 1,5 hónap.

A kurzus indításához szükséges minimum létszám egy helyszínen: 15 vadászjelölt

Az hétvégi kurzus ára bruttó 175 000 forint, mely a következőket tartalmazza

A tanfolyam díja nem tartalmazza a vadászvizsga díját, mely 20 000 forint, és a tanfolyamot követően közvetlenül a vadászkamarának fizet a vadászjelölt.

Magyarán szólva nincs más dolga, csak jelentkezni a tanfolyamra, jelen lenni az órákon, és élvezni a tanfolyamot!

Amennyiben úgy gondolja, hogy ez az ön számára megfelelő tanfolyam, jelentkezzen a gombra kattintva!

Jelentkezzen Tanfolyamra!

A Cserkelő-nél elkötelezettek vagyunk olyan vadászjelöltek oktatásában, akik a tradícionális értékeket betartva a legmodernebb eszközökkel ötvözött tudást kívánják elsajátítani óráinkon. Célunk, hogy elhivatott, az etikai normákat betartó, s a vad érdekeit figyelembe vevő vadászokat képezzünk.

Helyszínek

Tanfolyamainkat jelenleg Székesfehérváron és Budapesten indítjuk.

Jelentkezzen és legyen hivatalosan is vadász!


Jelentkezem!